dijous, 23 de març del 2017

Taller per a pares i mares: Ús i abús de les drogues en adolescents. Que fer?

Per tal de donar resposta a les demandes que ens han fet arribar les famílies, en relació a com gestionar la curiositat dels seus fills/es en un tema tant lligat al moment que els toca viure .... o senzillament perquè tenen curiositat, vam facilitar que poguessin participar en el taller per a pares i mares de la Diputació de Barcelona anomenat Controles?


El dilluns 20 de març a les d'11:30 a 13:00 en l'edifici de Sax Sala, acompanyats per tècnics especialistes en prevenció els van oferir informació obre els tipus i els efectes de les drogues, així com pautes educatives per millorar la comunicació familiar, per establir un posicionament clar davant el consum de drogues, i per adquirir eines que els poguessin ajudar a potenciar les funcions de la família, tant de suport com de control.


En l'espai fòrum va haver una exposició que, des d’una vessant informativa i reflexiva,   pretenia proporcionar als pares estratègies educatives per prevenir l’abús de drogues en els fills, augmentar la quantitat i la qualitat de la informació dels pares sobre les drogues i millorar les seves habilitats per a fer front a situacions educatives conflictives: aspectes de la comunicació amb els fills, normes i límits, modelat familiar, com parlar sobre drogues amb els fills, educació emocional i oci saludable.



Per finalitzar el taller, se’ls va proposar una activitat  interactiva que els va permetre saber quin estil educatiu tenen en relació als fills. També se’ls va facilitar  com a material addicional una guia d’orientació relacionada amb els continguts de l’exposició.




Les famílies van quedar molt satisfetes per els continguts del taller i per l’acompanyament rebut dels tècnics especialistes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!